Alle Formule 1 Autos Onthuld

Formule 1-auto's voor het seizoen 2024

Alle Formule 1-auto's onthuld

Het seizoen 2024 van de Formule 1 staat voor de deur en alle teams hebben hun nieuwe auto's onthuld. Het is tijd om een blik te werpen op de machines die de coureurs dit jaar zullen besturen.

Aston Martin

Aston Martin heeft zijn nieuwe AMR24 onthuld, een evolutie van de auto van vorig jaar. Het team hoopt dat de nieuwe auto de voortgang die ze in 2023 hebben geboekt, kan voortzetten.

Ferrari

Ferrari heeft zijn nieuwe SF-24 onthuld, waarmee het team hoopt terug te keren naar de top van de Formule 1. De auto heeft een aantal opvallende veranderingen, waaronder een herziene neus en voorvleugel.

McLaren

McLaren heeft zijn nieuwe MCL60 onthuld, een auto die is ontworpen om de voortgang die het team in de tweede helft van vorig seizoen heeft geboekt, voort te zetten. De auto heeft een opvallend nieuwe kleurenstelling, met een combinatie van papaya en lichtblauw.

Mercedes

Mercedes heeft zijn nieuwe W14 onthuld, een auto die is ontworpen om de dominantie van het team in de Formule 1 voort te zetten. De auto heeft een aantal subtiele veranderingen ten opzichte van de auto van vorig jaar, waaronder een herziene achtervleugel.

Red Bull

Red Bull heeft zijn nieuwe RB19 onthuld, een auto die is ontworpen om de titels van het team te verdedigen. De auto heeft een aantal opvallende veranderingen, waaronder een nieuwe voorvleugel en motorkap.

Williams

Williams heeft zijn nieuwe FW45 onthuld, een auto die is ontworpen om het team te helpen terug te keren naar de middenmoot van de Formule 1. De auto heeft een aantal opvallende veranderingen, waaronder een nieuwe neus en zijpods.


No comments :

Post a Comment